sunnuntaina, tammikuuta 08, 2012

Rakeyard on tour - Tampere

Improvisoimme perheen kanssa viikonlopuksi visiitin Tampereelle ja kun tilaisuus kerrankin oli niin pitihän siellä käydä Kalevassa fiilistelemässä sunnuntai-aamun treenit.

Eipä siinä ihmeitä ehtinyt, aika meni lähinnä turistessa vanhojen tuttujen kanssa ja muutenkin kun oli ekaa kertaa vedessä pitkään pitkään aikaan niin aika konservatiivisesti lähdin liikkeelle. Yksi satanen kuitenkin tuli sukellettua kohtuu helpon oloisesti, eli ilmeisesti taudin jäljiltä on vielä ihan kohtuu pohjat tallella.

Oli kyllä melko luksus olo sukeltaa 4m syvässä altaassa, miten sitä voikin pienet asiat tuntua luksukselta kun konteksti muuttuu. Sukeltaminen oli suorastaan nautinnollista, kun kääntyessäkin on tilaa yllin kyllin joka suuntaan.

Treenin lopuksi kokeilin vielä fluidejani ja yllätyin että perhana nämähän toimivat oikeasti todella hyvin. Pitää ehkä vielä uudelleen harkita niiden käyttöä. Tikkakosken altaassa ongelmana on lähinnä että seinät ja lattia on liian lähellä fluideille :) Tuolla näkökentän pieneneminen ei haitannut juuri ollenkaan.

Toinen juttu minkä vannotin itselleni jo ennen näitä treenejä oli että himmailen toistaiseksi pakkaamista. Se lähti taas vähän väärille urille tuossa syksyllä. Alkuun en pakannut ollenkaan, mutta ennen sairastumista jostain oli taas hiipinyt melkein 6 kiloa painoa niskaan ja kireä olo. Se ei nyt vaan ihan oikeasti tässä vaiheessa paranna sukellustani millään tavalla, ongelmat ovat aivan muualla kuin ilman määrässä. Fokusta se kyllä sotkee tehokkaasti. Eli toistaiseksi, ilman pakkausta ilman eri mainintaa.

Hyvät fiilikset kuitenkin, hiihtokausikin tuli avattua ja ikuinen "mustuus ja sade" tuntuvat hetkeksi sääilmiöinä helpottaneen joten tästä kevättä kohti...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää meininkiä, lisää vaan! - jone