sunnuntaina, marraskuuta 13, 2011

Isänpäivän treenit

Hallilla oli tänään aika hiljaista. Pitkään arvoin lähdenkö edes kokeilemaan, mutta soitin etukäteen ja hallilta sanottiin että auki ollaan. Kimmo ei nyt ehtinyt mukaan reissukiireiden vuoksi, mutta ajattelin että vetelen sitten jotain co2 settiä yksikseni jos ei muuta.

Epäilyttävän hiljaiselta kuitenkin näytti parkkipaikalla. Ovikellon soittelun jälkeen tuli henkilökunta kuitenkin oven avaamaan. Pienen sananvaihdon jälkeen totesin että en taida nyt kehdata tulla yksin tänne jos ketään muita ei koko hallissa ole ja henkilökuntakin jo pois lähdössä :) Käännyin kantapäilläni ja lähdin autoa kohti, mutta parkkipaikalla vastaan tulikin Lauri joten päätimme lähteä vielä kokeileemaan.

Sisään päästiin ja ulosmennessään vaksi huikkasi että "laittakaa allasrobotin johto seinään kun lähdette". Aika kumma fiilis oli treenailla kun hallissa ei tosiaan ollut edes henkilökuntaa.

Mutta itse asiaan. Alkuun taas pitkä ilman lämppäreitä. Tällä kertaa meni jo "rutiinilla" 125m. Happoja ei vieläkään pahemmin kuulunut, mutta ehkä kuitenkin jo vähän enemmän. Sukellus oli kuitenkin sen verran tiukka että hyvä etten kääntynyt.

Perään sukeltelin pari kolme satasta, kokeilin Laurin uuttaa monoa ja loppuun vähän taas hiilidioksidia kehoon.

Ensin sukelsin 3x50 hengittäen pari henkosta päädyissä, sitten epämääräisen setin 25m sukelluksia yhdellä henkosella.

Viimeiseen otin pikkuräpsät jalkaan ja sukelsin 175m 25m pätkissä yhdellä henkosella. Tässä tulikin yllättän kovat hiilidioksidit, alkoi jo tulla hieman sekava olo pelkästä hiilidioksidista ja hieman piti hakea päädyssä koordinaatteja. Lisäksi armoton päänsärky, mikä on yleensä merkki melko kovasta co2 tasosta ainakin minulla. Aika tarkkana saa näidenkin kanssa näköjään olla. Vaikkei taju lähtisikään, niin ei nuo harjoitukset vaarattomia ole.

Mutta sellaista, kehitystä näkyvissä, mutta ei vielä mitään dramaattista.

Ei kommentteja: