keskiviikkona, syyskuuta 06, 2006

Lidl-suunto 1-0

Tänään oli virallisesti Tampereen hallikauden avaus. Kokeilin Lidl:in sykemittaria ja kas, sehän toimi vedessä kuin unelma. Ohjekirjasen mukaan "vedenpitävä 30 metriin, ei sovellu sukellukseen", ei suomeksi tarkoittanee jotakuinkin että uimahallioloissa pitäis vielä toimia. Neljässä metrissä möllöttelin ja hyvin toimi, mutta en toki tuolla oikeasti syvyyttä lähtisi tekemään. Mutta uintiin olen mittaria kaivannut ja siinä tuo toimii.

Käsittämätöntä että suunnon vehkeet ei toimi vedessä. Kattelin uusien mittarien speksit ja niistäkin tuntuu tarkoituksella jätetyn pois uinti lajina. Löytyy jopa "duathlon pack", mutta ei triathlon...Miksiköhän? Ei siis mitään syytä olettaa että uudet mittarit olisivat tässä suhteessa sen parempia.

Uiskentelin mittarin innoittamana hieman vaparia. Eka puoli kilsaa lämppäreiksi ja sitten "cooper", eli 12 minuuttia suht kovaa. Pääsin 650m, mikä jonkun taulukon mukaan on tulos "erinomainen". Enemmänkin olisi mennyt...Ihan kiva kehitys sikäli, että vielä puoli vuotta sitten yli 100m vapaauintia oli ihan mahdoton ajatus :)

Muutenpa ei mitään ihmeitä tullut tehtyä. Vähän fiilistelin monoa ja tein viikinkinä 5 mintuutin staticin, ihan vaan tsekatakseni että homma toimii...

Ei kommentteja: