keskiviikkona, heinäkuuta 21, 2004

Valkosipulilla ne vaivat paranee

Koska vedestä pois pysyminen ei ole minulle vaihtoehto korvatulehdusten ehkäisemiseksi, kokeilin netistä löytämääni vinkkiä, jossa vesileikkien jälkeen tipautetaan korviin kotikutoisia korvatippoja. Nämä tipat sisältävät n. 50% Isopropyylialkoholia ja 50% etikkaa. Tarkoituksena on desinfioida korvista pöpöt pois, sekä kuivattaa ne. Katsotaan miten tämä toimii. Tuoksu on ainakin melko omintakeinen. Vielä en ole vajonnut niin alas, että tunkisin valkosipulia sukkiini (kuten olen kuullut monien tekevän!) flunssan ehkäisemiseksi, mutta eiköhän tuokin parin vuoden sisään nähdä.

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna miteltäviä vapaasukelluskisoja silmällä pitäen alkaa kunto olla kohdallaan. Kuivaharjoitteluna on staticissa mennyt jo 5:30 ja constat weightissä ajattelin ilmoittaa tavoitesyvyydeksi 35 m. Turvallisuussyistä kisoihin saa ilmoittaa vain 15% omaa ennätystään paremman tuloksen ja tuota syvyyttä ei varsinaisessa suorituksessa saa ylittää (tai saa kyllä, mutta menettää pisteitä). Eihän noilla tuloksilla mitaleille vielä päästä, mutta jos taivoitesyvyyden saavutan ja staticissa yli 5 min, niin tyytyväinen täytyy olla. Kyseessä kun on kuitenkin ensimmäinen kokonainen kausi.

Viimeaikoina on tullut blogeja kahlattua läpi melko ahkeraan sattuneista syistä. Yleinen taso on niin huono, että se panee kyllä kovasti miettimään omiakin motiiveja kirjoitusten rustaamiseksi. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa ihmisten jokapäiväiset arkirutiinit ja vuodatukset luonnonvalinnan epäreiluudesta. Tosin muutamien "eliittiblogien" lisäksi luen säännöllisesti paria kunnon itsesääliblogia ihan vain nostaakseni omanarvontuntoani. Kiinnostaako jotakuta sitten minun vapaasukellusnostatukseni tai satunnaiset jorinani? Kymmenkunta lukijaa näyttää sitä mieltä syystä tai toisesta olevan, joten en minä vielä pyyhettä kehään heitä.

Jostakin syystä tänään huomoni nappasi Portti naisen maailmaan. Perinteiset feministiblogit eivät enää jaksa kiinnostaa, eikä mitkään ruokavalio- tai elämäntapablogitkaan. Virkistävää lukea välillä suhtkot tervepäisen naisen kirjoituksia. Eihän sitä tietysti voi täysin tervejärkinen olla jos blogia yleensä kirjoittaa, mutta sehän vain kuuluu asiaan.

Positiivinen tuttavuus on ollut myös Moroskooppi. En oikein edes tiedä miksi, mutta pidän vain kertojan tyylistä muotoilla asioita. Ikuinen kestosuosikkini on tietysti Lovelacen testi, jonka siteeraamista ja jäljittelyä yritän ilmiselvyytensä vuoksi viimeiseen asti välttää.

Ei kommentteja: