keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

välipäivä


välipäivä
Originally uploaded by simokurra.
Päätimme pitää tänään välipäivän sukelluksista. Kroppa, ja erityisesti korvat,kiittävät. Mitään vaurioita ei ole toistaiseksi saatu aikaan, mutta kyllä useamman päivän sukeltelu putkeen saa korvat vähän tahmeiksi. Mare ihmetteli kun sukelluksilla väsyttää aina oudosti. Pienen kuulustelun jälkeen selvisi, että hän ottaa "varmuuden vuoksi" joka aamu 2 duactia. Ihme kun väsyttää :)



kalle ja mare menivät eilen urhoollisesti mukaan ranskalaisten allastreeneihin. Kallen virheen vielä ymmärtää, mutta luulisi markun oppineen jo viime kerrasta...aluksi touhu oli aika jähmeän näköistä, mutta lopussa uitu sukellusviesti sai hymyn naamalle. Lopuksi kalle kertoi hieman ajatuksiaan monotekniikasta ja ranskalaisilla oli aivan huuli pyöreänä. Uskomatonta mutta totta, täällä ei mm. Uskota että kaulapainosta on mitään hyötyä, se on kuulemma vain pohjoista hömpötystä...natiivit kokeilivat myös flyeriäni, mikä on tiettävästi ensimmäinen kerta kun näillä main on uitu jollain muulla kuin guidonen monolla. Oli siinä pojilla ihmettelemista ja jokaisen tekniikka parani aivan järjettömästi muutaman vedon jälkeen. "tämähän potkii itsestään" kuului palaute. Kalle kokeili uteliaisuudesta paikallista monoa. Suomeksi palaute oli aika tylyä, mutta yhteishengen nimissä tämä muotoutui englanniksi "the fin is challenging".



muut lähtivät vähän mennessä aurinkoisimpana päivänä monacoon turisteilemaan. Itse päätin ottaa päivän ihan hc lepoa, että jaksaa taas huomenna. Vihdoinkin on ollut siis aikaa käydä hieman kuva satoa läpi, josta ohessa hieman maistiaisia. Francois lupasi ottaa huomenna oman kameransa mukaan, joten parempia va kuvia on odotettavissa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan tuntuista meininkä! Käyttäytykää hyvin, niin kehdataan Sirpan ja Lauran kanssa tulla 11.6. : )
Duactissa on pseudoefedriiniä. Sehän päinvastoin pisristää!