keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Sitä samaa

Juoksin lähes identtisen lenkin kuin viimeksi. Vähän kiristelin sykerajoja, eli nyt eka kiekka 160-170, toisella 165-175 ja viimeiset 5 min siten, että ylärajan hälytys piippaa kokoajan. En saanut henkisesti tänään irti revittää hamburgeria täysillä, mutta ihan kivasti loppua kohti nousi syke. Keskisykkeeksi lenkille tuli mukavat 168 ja loppua kohti olin kokoajan 180 tuntumassa. Kokonaisuudessaan "kympille" tuli 20 sekuntia parempi aika kuin maanantaina, eli ei oikeastaan mitenkään merkittävästi, mutta vähän vauhti kiristyi. Kun puhun "kympistä", niin en siis tarkkaan ole sitä koskaan mitannut, mutta kyseessä on aina sama lenkki, joten ainakin kehityksen osalta arvioitaessa tulokset ovat vertailukelpoisia.

Punttihommat on lomilla vähän jääneet. Töissä on hyvä, ilmainen sali joten tuntuisi tyhmältä maksaa touhusta. Toisaalta lomalla töihin meneminen edes salille olisi rikos ihmiskuntaa vastaan. Ostin kuitenkin leuanvetoa varten tuollaisen rekkitangon ja olen joka aamu ottanut tavaksi vetää sarjat. Olen pikkuhiljaa lisännyt painoa ja tänään oli n. 10 kg ylimääräistä. Vielä meni 6, 5 ja 4:n sarjat, eli ihan jees.

Leuanvetotanko on kyllä kurko hankinta. Maksoi 14e ja kun vielä 10e:n voimapyöräkin on kaapissa niin pystyy lomallakin tekemään suht monipuolista treeniä. Olen parina iltana tehnyt semmosta pientä settiä ylläpitomielessä (kehitykseen tähtäävä harjoittelu saa odottaa töiden alkamista), eli leuat, voimapyörä, punnerruksia ja kyykkyjä. Aika hyvin noilla jo tärkeimmät lihakset kunnossa pysyykin. Ei maksa paljoa hyvä lihaskunto...

Ei kommentteja: