maanantaina, elokuuta 07, 2006

Das Projekt

Vähän on ollut hiljaista treenien suhteen viimeiset pari viikkoa. Lenkillä olen viimeksi ollut 3 tai 4 viikkoa sitten. Pari säälitreeniä salilla ehdin tuossa vetää, mutta muuten on aika mennyt ihan muissa puuhissa.

Ehkäpä alla oleva kuva selventää työn alla ollutta projektia hieman :)



Tänään on kyllä pakko puristaa joku pieni aloituslenkki, ettei paikat ehdi kokonaan repsahtaa. Oli niin hyvä putki ennen kisoja päällä, että olisi sääli päästää se notkahtamaan. Asetan tavoitteekseni Pirkan Hölkän ja alan keskittymään nyt hetkeksi juoksuun enemmän. Siellä onkin kohta vapaasukeltajilla ihan oma sarjansa :) Vielä tämä viikko menee kuitenkin epäsäännöllisesti koska pitäähän sitä nyt joku häämatka tai jotain tehdä...

Rössö on myös tehnyt parin viikon vanhempien luona löhöilyn jälkeen hyvin (kirjaimellisesti) näyttävän paluun, joten pieni kiristely on taas kohta paikallaan. On se vaan vaikeaa FFB:nä, heti kun kontrolli pettää hetkeksikin, paukahtaa viiden kilon vararengas vyötärölle. Syömisessä ei ole kuin moodit on ja off, kaikenlainen "kohtuukäyttö" on esim. makeisten suhteen aivan toivotonta. Alkakoot siis perinteinen P&L kuuri, eli "Puritaaninen kieltäytyminen ja Liikunta".

Päivitys:

Joo, tulipahan todettua että ehkä ei ole fiksuin aika lähteä lenkille kesän kenties kuumimpana päivänä noin puolen päivän aikaan. Meinasin ihan kirjaimellisesti pyörtyä...Juoksin vain puoli tuntia, joten päätin ottaa koneesta tehot aika hyvin irti...Keskisyke oli 167 mikä on mulle aika kova ja huiput 184.

Ei kommentteja: