perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Loppusilaus

Keskiviikkona meni ilman pakkausta 6:00. Ei siis mikään monsteriaika, mutta hyvä kuitenkin. Eilen pidin ihan täydellisen lepopäivän, kuten tapoihini kuuluu ja tänään illalla teen vielä yhden kuivastaticin. Valmistautuminen on sitten osaltaltani siinä.

ET:t julkaistiin tänään ja yllätyin hieman, että olenkin listan kärkipäässä. Eli jos onnistun, SE on minun. Olin 100% varma että ainakin Timo olisi nokittanut syvyyden ja luotinkin vain siihen, ettei mies jaksa 2:n syvän jälkeen tehdä enää kolmatta. Itsehän en osallistu varsinaiseen kilpailuun, pelkästään ennätysyritykseen.

Ilmoittamani syvyys on 55m. Päädyin lukuun siten, koska tiesin sen olevan saavutettavissani helpostikin ja toisekseen, syvin ranking tulossa FI:ssä on 54 metriä, joten minusta alle sen olisi ollut vähän noloa tehdä lajin ensimmäinen SE. Eihän tuo syvyytenä mikään hurja ole ja löytyyhän näistäkin kisoista sukeltajia jotka rikkoisivat sen minä päivänä tahansa, mutta alku ainakin. Täytyy nyt vielä toivoa että kaikki menee nappiin, mutta kyllä kait kaltaiseltani superatleetilta tuo pitäisi onnistua jos joku Doc Lopezkin vetää syvempiä ;)

Kauhean henkisen kamppailun jälkeen olen päättänyt, että luultavasti pakkaan hieman - sen verran että saan keuhkot oikeasti täyteen. En kuitenkaan mitään monsteripakkausta, niinkuin normaalisti tekisin. Lopullisen päätöksen teen kuitenkin sen mukaan mikä on fiilis lämppäreissä jne.

Yllättävän vaikeaa on ollut olla juoksematta tai tekemättä mitään muuta koko viikko. Sinänsä positiivista, koska elävästi muistan ajan jolloin juttu oli päin vastoin, piti pakottaa itsensä lenkille. Itseasiassa en ihan malttanutkaan olla. Kävin keskiviikkona kaupungilla pyörällä. Tarkoitus oli vaan rennosti polkea sinne, mutta aika suoritukseksihan se taas meni ja jokainen mummo oli pakko ohittaa. Kyllä siinä paita oli aika märkänä ja matkaa n. 20km, eli melkein treeniksihän sen jo voisi laskea...

Ei kommentteja: