torstaina, lokakuuta 11, 2007

Aamulla venyttelysetti

Illalla Allastreenit
-Alkuverra
5x50m, lähtö aina 1:15, kumppareilla
4x100m, yksi henkonen joka 25m
4x50m FRC kumppareilla

Improvisoin vähän Laurin ideaa mukaillen tuollaisen co2 rääkin kuin 100m pintauintia, hengitys joka käännöksessä. Vaikka matka oli noinkin lyhyt, niin hapotus oli aivan kamalaa (uin aika reipasta vauhtia toki). Sanoinkuvailemattoman hirveä harjoitus. Laurin versio on 200m siten, että ensin eka sukellus "niin pitkään kuin menee", sitten aina kerran happea haukaten "sen verran kun pystyy". Voin vain kuvitella miltä tuo tuntuu!

Loppuun kokeilin mikä aika tulee 50m kun sukellan "niin rentona kuin voin", ts. en yhtään mieti vauhtia, ainoastaan minimaalinen liikkeen ylläpito. Meni 50 sekuntia, eli tarkalleen 1 m/s.

Voisi kokeilla vetää pitkän dynan seuraavaksi tuolla vauhdilla ja katsoa kuinka käy. Olen melko vakuuttunut että mulle sopii paremmin hidas ja rento kuin nopea tykitys. Sellaista olen hakenutkin, mutta yleensä pidän 40 sek vinstaa hitaana. Ehkäpä voisi hidastaa vielä lisää.

En tiedä mitä jengi Tampereella tekee, mutta sen tiedän mitä ne ei tee :) Nimittäin treenaa - taas kumisi halli tyhjyyttään ja pikkasen harmitti kun ei päässyt tekemään pitkiä sukelluksia, kuten olin suunnitellut.

Ei kommentteja: