perjantaina, lokakuuta 12, 2007

Salipäivä
-Kyykky 3x12x70kg
-Hartiapunnerrus 3x12
-Ylätalja 3x10
-Alaselkä (5kg käsissä, kädet räpsäuintiasennossa) 3x15
-Vatsat (jalkojen nosto nilkat ojennettuna) 3x8
-Perusteellinen venyttely

Tein hengityslihasvenyttelyjä lopuksi pakkaamalla ja pakkaus BO käväis todella lähellä. Olisipa ollut noloa, mutta sain kontrollin pidettyä :) Ihan lopuksi tein piruuttaan yhden FRC staticin ja ihmeekseni 2:30 meni ilman mainittavaa epämukavuutta suoraan treenin jälkeen. Hmm.

Pakkausbo:sta tuli mieleeni ilmiö jonka olen havainnut sukellusharrastuksen myötä. Kärsin pitkänä miehenä aika helposti ns. matalasta ortostaattisesta verenpaineesta. Ts kun nousen seisomaan meinaa taju lähteä. Ennen saattoi lähteäkin tai jouduin ottamaan jostain tukea. Nykyään kun tuo "kohtaus iskee", pysyn täydessä kontrollissa. Jopa näkö saattaa hävitä, mutta järki on täysin selvä ja tiedostan kokoajan tarkalleen mitä tapahtuu. Jännä juttu, mihinköhän tuo perustuu vai onko kyseessä ihan vaan henkinen juttu kun on pakkaamisilmiöiden myötä tottunut tuohon tunteeseen?

Niin joo, kreatiinitankkauksen aloitin keskiviikkona ja se kyllä tuntui salilla selvästi. Toivottavasti näkyy sukelluksessakin pikkasen (vaikka mitään dramaattista en odota)

Ei kommentteja: