tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Ti 9.10.2007

Vihdoinkin pääsin vetämään ekat pitkät! Tulin hallille tarkoituksella myöhään että pahin ruuhka olisi hellittänyt. Aikaa sukeltaa oli niukalti, joten vedin pikaiset lämppärit (2x50m FRC). Sitten asiaan.

Sukelsin 2x 122m. Jotenkin ei vaan usko riittänyt seinään asti kummallakaan kertaa, vaikka mitään varsinaisia ongelmia ei ollut. Hyvä fiilis kuitenkin jäi. Sitten olikin jo niin kylmä ettei ollut järkeä enempää vetää.

Täytyy varmaan ottaa taas hallipuku käyttöön kun alkaa tekemään rauhallisempia treenejä, koska kylmä tossa tulee, varsinkin Hervannan hallissa.

Väsäsin myös uuden (kuinkakohan monennen) kaulapainon ja se osoittautui varsin toimivaksi peliksi...
Ma 8.10.2007

Ei kertakaikkiaan motivaatiota eilisen jälkeen. Kävin illalla pelaamassa sulkapalloa pitkästä aikaa mikä toi mukavasti vaihtelua.

Su 7.10.2007

Menin aamulla Kalevan hallille tarkoituksenani tehdä ekat pitkät sukellukset. Vesi oli lämmintä (vauvauintien takia), fiilis hyvä, aurinko paistoi...Lämppärit kulkivat erinomaisesti ja oli kova nälkä päästä sukeltamaan...Kello tuli 11 - ei ketään...11:30 ei ketään...

Lopulta vuorolle ei sitten tullut ketään muuta :( Hieman pisti kututtamaan, mutta eihän sille mitään voi. Sain kai ihan ok treenin kuitenkin aikaiseksi, vetelin sitten tekniikkaa ja muuta fiilistelyä.


Hallilta menin Venlaa vastaan Pirkan hölkän maaliin. Hassua seurata tapahtumaa maalista, ihan eri käsitys jää koko tapahtumasta. Kun itse juoksee maaliin se tuntuu suureltakin uroteolta ja fiilis on vähän sellainen että odottaisi kaikkien ventovieraidenkin taputtelevan selkään. Mutta maalissa seuratessa jokainen "henkilökohtainen sankaritarina" on kuitenkin "taas yksi maaliintullut häiskä". No yksi sankaritarina sieltä kuitenkin löytyi. Venla sinnitteli reitin läpi aikaan 3:31 - mikä vaikkakaan ei mitään kärkitasoa, on melko hyvä aika käytännössä 0 harjoittelulla. On sen vaan niin ihmeen itsepäinen kun se johonkin ryhtyy - paahtaa kirjaimellisesti vaikka läpi sen harmaan kiven :)

Ei kommentteja: