tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Aamulla venyttelysetti

Illalla hallitreenit
-Venyttely
-Alkuverra (pintauintia 400m)
-2x 8x50m minuutin tasalähdöillä
-pintauintia 200m
-6x50m kumiräpsillä mahdollisimman rennosti
-Loppuverra

Lepopäivä kannatti, sillä nyt oli ehkä ekaa kertaa sellainen fiilis että on selkeästi kehitytty. 8x50m tasaminuutein meni yllättävän sujuvasti. Tuntuihan se, mutta toivottomuus ei iskenyt missään vaiheessa. Mitä nyt kelloa vilkuilin niin sukeltelin n. 30-34 sekunnin sisään nuo pätkät eikä se tuntunut mitenkään erityisen raskaalta vauhdilta.

Lopuksi sukeltelin kumiräpsillä 50m sukelluksia yrittäen edetä mahdollisimman rennosti. Tuolla työllä sukellusajaksi tuli n. 55 sek. Kokeilin myös kerran mennä "työvauhtia" ja se oli 38 sek, mikä oli kumiräpsillä mielestäni yllättävän kova vauhti. Kokeilenkin varmaan seuraavalla kerralla tehdä 50m sukelluksia tasaminuutein kumppareilla, jos saisi vähän lisää treeniärsykettä :)

Halli oli ihan täyteen ammuttu ja nolotti mennä vetämään varattu-kyltti radalle. Kyllähän siinä pari maksavaa asiakasta pikkasen vastaan juputtikin. Mun on vaikea pistää tossa tilanteessa vastaan, koska tiedän kuinka paljon itseäni **tuttaa mennä liikuntapaikoille vain todetakseni että seurat ovat varanneet kaikki ajat kaikilta paikoilta kaikkina päivinä. Mutta minkäs teet kun treenata pitää ja vuorokin on, niin sitten mennään...

Ei kommentteja: