tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Eikö ihmisillä tosiaan ole parempaa tekemistä?

Siis mitä hittoa, keskellä parasta kesää jengi lilluu jossain uimahallissa. Menisivät järveen uimaan :) No, anyway, menin altaalle illalla, mutta en saanut rataa kun oli niin paljon uimareita. Vetelin siis ilman räpsiä delfareita, uin 1000km vaparia ja sukeltelin vähän tyhjillä - joka välissä kävin kysymässä "joko nyt". Kahdeksaan mennessä meno ei vieläkään ollut hiljentynyt tarpeeksi, joten sain tarpeekseni ja lähdin kotia.

Koko päivä on ollut ihan hanurista. Ajattelin että kunnon treeni pesisi pahan mielen pois, mutta ei siitä jäänyt käteen kuin lisää samaa. Noh, ainakaan tästä huonommaksi ei kai juuri voi mennä.

Niin juu, luulitte varmaan jo että oli luopunut palleavenytyksistä ja tyhjien keuhkojen staticeista aamuisin. Ehei, vähän luovaa taukoa vaan :) Tänään vedin taas perinteisen setin. Staticissa sain 1:30, mikä oli yllättävän hyvä tauon jälkeen. Tuohon on kyllä aamulla puoliunessa todella vaikea motivoida itseä. Ei ole eka asia mielellä silloin hengenpidätys, eikä varsinkaan tyhjillä keuhkoilla...

Ei kommentteja: