sunnuntaina, kesäkuuta 11, 2006

treenivideot

Sain vihdoin laitettua nämä videot. Eka veto kannattanee jättää omaan arvoonsa. Ei ollut vielä oikein paikat lämmenneet. Potkut on räjähtäviä ja töksähteleviä. Ei nuo kaksi muutakaan täydellisiä ole, mutta niistä voisi palautettakin ottaa vastaan :)

If the video does not display properly
click here to upgrade to Flash 8

video1


If the video does not display properly
click here to upgrade to Flash 8
video 2


If the video does not display properly
click here to upgrade to Flash 8
Video 3

3 kommenttia:

Kalle kirjoitti...

Yeah! Toi eka on kyllä ihan ykkönen :)

Mitä minä tuossa näen on se, että potku lähtee jokseenkin reidellä. Menet ehkä hivenen liian kovaa vauhtia ja näin ollen joudut käyttämään reittä saavuttaaksesi tuon nopeuden. Tekemiseen pitää saada lisää rentoutta.

Lantiosi liike on parantunut ihmeesti siitä, mitä se oli talvella. Sitä voi kuitenkin parantaa edelleen, ja siitä onkin hyvä puhua sillä myös minulla on sama operaatio meneillään.

Ehdotus 1: Unohda vauhti ja heitä kaulapaino mäkeen. Jos kelluttaa liikaa niin älä ota ilmaa mukaan.

Ehdotus 2: Tee klassista kick'n glide treeniä. 25 metrin matkan pääsee kahdella (2) potkulla! Kyllä vain: olen näin tehnyt ja ilman kaulapainoa. (8 x 25 m riittää)

Peruste: Kick'n glide pakottaa kropan vääntymään ääriasentoihin. Samalla saat myös harjoiteltua rentoutta sillä liuku pitää osata hyödyntää kunnolla.

Ehdotus 3: Ui myös pinnalla. Lantiota voi pakottaa syvemmälle uimalla laudan kanssa. Pää voi olla koko ajan pinnalla ja saat hengitellä normaalisti.

Ehdotus 4: Käsien asento. Otetaan "askel taaksepäin" ja tuodaan kädet enemmän pään sivuille. Ideana jälleen yläruumiin parempi rentous. Pään voinet pitää ennallaan eli ei siis tarvitse ruveta kurkkimaan.

Ehdotus 5: Treenaa kumppareilla ja keskity tekemään potkusi jalka täysin suorana. Kyllä vain se tuntuu vatsalihaksissa, mutta se on tarkoituskin. Muistat varmaan mitä on joskus puhuttu todellisuuden ja ihmismielen käsityskyvyn eroista.

Uskon että voimapyörätreeni on kehittänyt vatsasi siihen kuntoon, että pystyt tekemään potkun ilman jalkojakin. Nyt sinulla on hyvät edellytykset potkia "oikein". Se että reidet ovat edelleen mukana potkussa lienee perua siltä ajalta, jolloin lihaskuntosi ei edellyttänytkään muuta.

Kalle kirjoitti...

Tuli vielä mieleen kun katsoin videot uudestaan, että huomaatko itse mitä polvesi tekevät potkun aikana?

Ne tahtovat levitä alaspotkun alussa. Keskity pitämään polvet yhdessä koko ajan niin luulen että se myös auttaisi unohtamaan reiden käytön. Jalkojen leviäminen auttaa reiden käyttöä, ja jos pidät polvet yhdessä, luulisin, että se vaikeuttaa reiden käyttöä potkussa.

Ekassa tämä näkyy todella hyvin, mutta myös kakkosessa ja kolmosessa.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tuohon ole mitään muuta lisättävää kuin se, että hauska ääni lähtee tuosta monosta :)


- kimmo