keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Lupa syödä

Tänään oli taas suhtkot aktiivinen päivä. Ensin salilla perussetti. Periaatteessa ihan sama kuin aina ennenkin. Kyykyssä kuitenkin tuntui nyt olevan enemmän tolkkua ja 4x10x80kg meni helpohkon oloisesti. Teen kuitenkin vielä pari kertaa noilla painoilla että saan varmuutta, ennenkuin alan nostamaan. Voimapyörässä 4x20 ja aijai kun teki gutaa taas pari viimeistä sarjaa.

Ilalla sitten hallitreenit. Alkuun perinteiset delfarit ilman räpsiä, mahallaan ja selällään, molempia 10x. Ihan hyvä meno oli taas, vaikka ehkä salin jäljiltä paikat vähän jumissa. Pari kertaa 15 potkua vei jo melkein toiseen seinään, varmaankin joskus pääsen koko 25m. Se on sikäli hassua, että monolla mulla menee vain muutama potku vähemmän :)

Sen jälkeen vedin monolla viiskymppisiä. Pyrin pitämään vauhdin n. 30 sekunnissa, mutta uimaan mahdollisimman rennosti. Oli kerrankin kamera mukana, joten otin pari vetoa videollekin. Postaan ne tänne jahka blogger suostuu yhteistyöhön. Tekniikassa on tapahtunut paljon kehitystä, mutta ei tuo vielä mikään Pedersen ole. Saati sitten Kalle :) Vedin monolla jonkun 10 vetoa yhteensä. Näin siis äkkiä laskien kilometri sahaamista yhteensä.

Uin loppuun vaparia 800m, eli pistin taas enkkaa 200m uusiksi. Uinti ottaa kovaa mulla jostain syystä olkapään tienoille, muuten jaksaisi kyllä pitempäänkin. Eiköhän kilometrin lenkit ole kohta kuitenkin rutiinia.

Karkeastikin laskien päivän kaloritarve huitelee taas tuolla 3500-4000 tietämillä. Hallilta tullessa oli uponnut n. 2000, joten taas pitäisi syödä 1500 kalorin iltapala. Huoh. Huomaankin nyt olevani ensimmäistä kertaa elämässäni tilanteessa, jossa ihan tahattomasti minulla on ongelmia syödä TARPEEKSI. Ongelma on aina ollut päinvastainen. Mutta kun treenaa parikin kertaa päivässä, ei voi koskaan kerralla vetää mitään älyttömiä settejä, koska täydellä mahalla treenistä ei tule mitään, ja ruokailuja on pakko pitää kohtuu usein. Tulee siis ikäänkuin olosuhteiden pakosta syötyä oikein.

Iltapalakin piti terästää vähän oliiviöljyllä ja vielä varmaan yöpalaksi vetää vähän heraa, että pysytään plussan puolella - mikä kuitenkin kehityksen kannalta on erityisen olennaista...Henkisenä läskinä tätä on vaikea käsittää. Syöminenhän on saastaista, syntistä hommaa. Kerrankin on lupa syödä, kieltämättä se on ihan kivaa vaihtelua :)

Tässä linkki videoihin ensihätään - en saanut vieläkään videoeggiä toimimaan:
Video 1
Video 2
Video 3

Kommentoida saa! (noista eka on aika kauhea - mieluummin kommenttia kahdesta viimeisestä)

Ei kommentteja: